- behűtött görögdinnye
" feltétnek "
- vegyesen idény,- vagy/és fagyasztott gyümölcsök ( pl. barack, alma, áfonya, ribizli, szőlő , stb. )
- méz
- menta
Elkészítés :
A dinnyét keresztbe félbeszelem, majd kb. egy ujjnyi vastag szeletet vágok le belőle. Ez lesz a " pizza alap ".
Az ízlés szerint összeválogatott gyümölcsöket megmosom, kimagozom / meghámozom, stb. és különböző, tetszés szerinti alakban feldarabolom.
A dinnyére egy kis mézet locsolok, majd gazdagon megrakom a gyümölcsökkel, valamint a mosott és kissé összetépkedett mentával.
Ezután felszeletelem, mint a pizzát szokás.
Megjegyzés : Gazdagítható még kókuszreszelékkel, darabolt olajos magvakkal, stb. Használhatunk lekvárt, krémes túrót is " pizzakrémnek "
Jó étvágyat !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése