Print Friendly and PDF

2015. április 5., vasárnap

Stefánia vagdalt



Hozzávalók : 

- 50-60 dkg darált hús
- 1 fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2 ek. mustár
- só,bors
" tölteléknek "
- 4-5 db. főtt tojás

Elkészítés : 

A darált húst a finomra vágott hagymákkal, a mustárral, sóval, borssal összegyúrom. Hagyom állni 10-20 percet. Addig elkészítem a főtt tojást.
Előmelegítem a sütőt.
Alufóliával bélelt tepsibe egyengetem a massza 1/3-át, amire ráfektetem a főtt tojásokat, majd befedem a maradék hússal.
Közepesen forró sütőben készre sütöm.













Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...