Print Friendly and PDF

2015. május 27., szerda

Pico de gallo ( salsa fresca ) - mexikói paradicsomsalsa



Hozzávalók : 

- 4-5 db. paradicsom
- 1 fej lila hagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 lime
- 1/2 kk. chilipehely
- koriander v. petrezselyem

Elkészítés : 

A paradicsomokat megmosom, kimagozom, majd kockára vágom. A lila hagymát tisztítás után minél vékonyabbra szeletelem, a fokhagymákat finomra vágom. A zöld fűszert felaprítom. Mindent egy tálba rakok. Sózom, borsozom, ízesítem a chilivel, belereszelem a lime héját, majd ráfacsarom a lime levét.
Jól behűtve kínálom.








Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...