Print Friendly and PDF

2015. július 18., szombat

Zsebes karaj





Hozzávalók : 

- 60-70 dkg-os csontozott, egész karaj
- 10 dkg szeletelt bacon szalonna
- 15 dkg kolbász
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1-2 fej hagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- só,bors
- 20-30 dkg sajt

Elkészítés : 

Előmelegítem a sütőt.
Egy kenyérformát kibélelek alufóliával.
A húst lemosom, majd 1-2 cm-ként mélyen beirdalom, majdnem végigvágva ( kb. az aljától számított 2-3 cm-ig ) Ezekbe a zsebekbe tömködöm a szalonnát, kolbász, paprikát, szeletelt hagymát és fokhagymát. Sózom, borsozom.
Beleteszem a formába, megszórom reszelt sajttal, majd 190 fokon pirosra sütöm.






Megjegyzés : A zsebeket sokféle variációban, ízlésnek megfelelően megtölthetjük.
Pl. : kolbászos-sajtos változat











Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...