Print Friendly and PDF

2016. március 11., péntek

Rigó Jancsi muffin - ahogy én készítem



Hozzávalók : 

- 1 adag csokoládés muffin
a habhoz
- 2,5 dl tejszín
- 1-2 ek. jó minőségű kakaópor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1-2 ek. porcukor
a bevonáshoz
- 10-15 dkg étcsokoládé
- 1 ek. olaj

Elkészítés : 

A muffinokat a recept szerint elkészítem.
A csokihabhoz a tejszínt a cukrokkal félkemény habbá verem. Beleszitálom a kakaóport, majd tovább habosítom, míg kemény nem lesz a krém. Habzsákba töltöm és tetszés szerinti csővel a süti tetejét feldíszítem vele. A hűtőben 15 percet hűtöm, majd bevonom a vízgőzön felolvasztott, olajjal kikevert csokival.











jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...