Print Friendly and PDF

2016. április 26., kedd

Céklalével készült palacsinta




Hozzávalók : 

- 4,5 dl tej
- 0,5 dl céklalé
- 25 dkg liszt
- 1/2 csomag sütőpor
- csipet só
- 3 tojás

Elkészítés : 

Egy tálba szórom a lisztet, a sütőport, a sót, beleütöm a tojásokat, majd a tej harmadát. Az így kapott sűrű tésztát csomómentesre kikeverem, majd a maradék tejet és a céklalét is hozzáöntöm.
Enyhén kizsiradékozott palacsintasütőben kisütöm..










Jó étvágyat !

2 megjegyzés:

  1. Nem semmi ötlet, a rózsaszín-rajongó kislányoknál tuti siker! :-)

    VálaszTörlés
  2. Erre nem is gondoltam :) Bár lehet, hogy édes változatban jobban szeretnék :)
    Azért ez is finom !

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...