Print Friendly and PDF

2017. június 1., csütörtök

Rántott karaj, pesto-s spagettivel



Hozzávalók : 
5 személyre

a tésztához
-  60 dkg spagetti
- 1 adag pesto
- 15 dkg koktél paradicsom
a húshoz
- 5 szelet karaj
- liszt
- 2 tojás
- zsemlemorzsa és reszelt parmezán keveréke
- olaj a sütéshez

Elkészítés : 

A pesto-t a recept szerint elkészítem és felhasználásig hűtőben tárolom.
A kiklopfolt sertéshúst hagyományos módon kipanírozom és bő, forró olajban pirosra sütöm.
A spagettit enyhén sós vízben " al dente " készre főzöm, majd meglocsolom a pesto-val és egy szelet hússal, felezett koktél paradicsommal tálalom.













Jó étvágyat !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...