Print Friendly and PDF

2018. február 28., szerda

Gyümölcsjoghurtos fánk




Hozzávalók :
- 210 g liszt
- 1 csomag sütőpor
- 170 g gyümölcsjoghurt ( én erdei gyümölcsöset használtam  )
- 60 g cukor
- rum
- 2 tojás
- 1-2 ek. ( nálam rumba áztatott ) mazsola
a sütéshez
- olaj

Elkészítés :

A hozzávalókat csomómentesre kikeverem, majd két kiskanál segítségével vagy habzsákba töltve ( így készítettem ), kis kukackákként forró, bő olajban kisütöm.
Lecsepegtetem a fölösleges olajat, majd porcukorral meghintve kínálom.





Megjegyzés : A recept Fördős Zé blogjából való.












Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...